Distorzije / Overdrive / Fuzz

WAY HUGE WM20 SMALLS CONSPIRACY THEORY PROFESSIONAL OVERDRIVE

Way Huge
  • 1.234,00kn

Dostupno odmah

Poslat ćemo danas

Dostavit ćemo 24.04.2021.


Ova mistična mala spravica stapa vaš gitarski signal s bogatim harmonicima za fini transparentni overdrive, a svime upravljate preko gain, treble i volume kontrole.

Dodaj u listu želja

Usporedi


Ovo je overdrive pedala za koju ONI ne žele da znate da postoji! Razvijena u potpunoj tajnosti od strane organizacije iz sjene koja je utkana unutar najdubljih pora država te donosi neusporediv zvučni užitak. Kažu da se oslanja na vanzemaljsku tehnologiju koja je poklonjena našim drevnim precima, proizvodeći zvuk toliko očaravajući da stvara svjetleću energiju koja će osloboditi svijest svakog gitarista koji ju koristi. Podešavanje gain kontrole pokreće oblik fuzije koji je do sada bio nepoznat znanosti, spajajući bogate harmonike s vašim gitarskim signalom kako bi se dobio fini, transparentni overdrive. Pomoću volume i treble kontrola odredite koliko će vaš signal prodirati u najudaljenije dijelove svemira i kakav će oblik zvuka biti kad tamo stigne. Zahvaljujući prilično mučnoj tajnoj operaciji, pružamo vam mogućnost da iskoristite mitsku snagu Conspiracy Theory Professional Overdrive pedale u svojem pedalboardu.

Ova pedala se može napajati s 9-voltnom baterijom, Dunlop ECB003 9-voltnim adapterom ili s DC Brick™, Iso-Brick™ i Mini Iso-Brick™ napajanjima (nisu uključeni u paket).