Elektro akustične gitare

TAYLOR GTe URBAN ASH

Taylor
  • 13.623,00kn

Dostupno odmah

Poslat ćemo danas

Dostavit ćemo 24.04.2021.


Uzbudljiv novi primjerak u svijetu akustično-električnih gitara, GTe Urban Ash predstavlja novi oblik tijela koji će svojim kompaktnim okvirom, prilagodljivim osjećajem i robusnim akustičnim zvukom nadahnuti svirače svih razina vještine.

Dodaj u listu želja

Usporedi


GT (Grand Theater) model krasi smanjeno tijelo koje odražava krupne obline našeg Grand Orchestra modela, a njegove dimenzije su smanjene kako bi stvorile izuzetno pristupačan osjećaj. Inovacija se proteže na unutarnju arhitekturu GT-a, sagrađenu na novom asimetričnom dizajnu letvica nazvanom C-Class bracing. Ova nova zvučna struktura donosi tonske prednosti V-Class bracinga u manji GT oblik tijela, proizvodeći veću glasnoću i duže trajanje tona, istovremeno pojačavajući bass odaziv GT-a na iznenađujuće razine koje ne očekujete od manje gitare. Ovaj model je dobio ime po punom jasenu (Solid Urban Ash) od kojeg je napravljeno njegovo tijelo, a proizvodi bogat i čisti midrange naglašen s kristalnim visokima. GT je vizualno ukrašen skromnim detaljima kao što su rozeta od koa drveta s tri prstena te Pinnacle inlayevima izvedenim u talijanskom akrilu, tako da se omogući pristupačna cijena i čista estetika. Izuzetno tanak mat premaz na vodenoj osnovi, uparen s Urban Sienna mrljom na leđima i bokovima, odražava sumračan, primamljiv vizualni karakter, čuvajući vizualnu teksturu drveta i omogućavajući sviraču da osjeti godove ispod prstiju. Ugrađena ES2 elektronika pruža brzu plug-and-play funkcionalnost kada odlučite priključiti gitaru na pojačalo. Ovaj model uključuje čvrst, lagan AeroCase™ za jednostavan, siguran transport.

Oblik: Taylor GT
Kompaktan, ali obdaren debelim zvukom, GT-ovo smanjeno tijelo nudi iznenađujuću tonalnu snagu i teksturu.

Drvo prednje ploče: Sitka Spruce
Najčešći izbor drveta prednje ploče za većinu gitara, Sitka smreka proizvodi široki dinamički raspon i odgovara svestranom rasponu stilova sviranja.

Drvo tijela: Urban Ash
Izvorno od gradskog drveća kojem je potrebno uklanjanje, Urban Ash proizvodi snagu i ravnotežu srednjih tonova usporediv s honduraškim mahagonijem.

Elektronika: Expression System® 2 
Expression System® 2 hvata više dinamičkih svojstava gitare pomoću pickup-a smještenog ispod sedla.

Oblik tijela Grand Theater
Prednja ploča Sitka smreka - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Urban Ash
Bracing C-Class
Vrat Tropski mahagonij
Hvataljka Eukaliptus
Mašinice Taylor Nickel Mini
Rozeta Three Ring / Hawaiian Koa
Duljina skale 24-1/8"
Broj pragova 20
Pickguard Tortoise
Kofer Aerocase
Širina vrata 1-23/32"
Finiš prednje ploče Mat
Finiš tijela Mat
Finiš vrata Mat
Elektronika Expression System® 2
Žice Elixir Phosphor Bronze Light
Čepići za žice Crni ABS
Boja Natural