Remeni za gitare

RIGHTON MOJO CORK BEIGE

Righton straps
  • 41,00€ 308,91kn

5 na zalihi

Poslat ćemo sutra

Dostavit ćemo 06.02.2023.


• Širina: 6 cm
• Podesiva duljina: 95 - 145 cm
• Materijal: Bez kože

Dodaj u listu želja

Usporedi


Ponekad moramo eksperimentirati s novim i iznenađujućim materijalima. Kao i s CORK remenima od pluta. Pluto je prirodan, ekološki i održiv materijal koji dolazi od hrastovine i koji se tradicionalno koristi u proizvodnji čepova za vino, a dugi niz godina i za izradu obuće, sofa i odjeće između ostalog. Dakle, zašto ga ne bismo upotrijebili i za naše remenje? RightON je počeo koristiti ovaj materijal 2013. godine i s ponosom možemo reći da smo ga prvi upotrijebili. Osim što je estetski ugodan materijal, također je vrlo otporan i vodootporan materijal.

Ovaj remen je širok 6 cm i ima dužinu između 95-145 cm s ekskluzivnim RAS (Righton Adjustment System) za podešavanje remena na željenu duljinu.

CORK remen izrađen je od pluta. Materijali su testirani, tako da možemo osigurati njihovu trajnost. Kao i u cijeloj MOJO kolekciji, ovaj remen je napravljen bez ikakve okrutnosti prema životinjama.

Također ima podstavu od mikrovlakana koja ne klizi i ne ostavlja tragove znoja. Ovaj remen je podstavljen lateksom od 5 mm što ga čini vrlo udobnim i laganim.

U prednjem dijelu ima dva mala džepa za trzalice, a na stražnjoj strani ima dva "Fast dispender pick" tako da nikada nećete izgubiti svoje trzalice.

Svi RightOn! remeni su dizajnirani i proizvedeni u Španjolskoj.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!