O nama

Tvrtka Glazbena Kutija d.o.o. je osnovana 2000. godine, a njezin osnivač i direktor je Tomislav Kralj koji je također i glazbenik. Ljubav prema glazbi, sviranju, radna etika te veliko iskustvo u poznavanju glazbene opreme su jedni od glavnih atributa našeg dućana. Glazbena kutija vam pruža široki asortiman i ponudu glazbenih instrumenata kao i glazbene opreme. Svake godine povećavamo ponudu i širimo svoj asortiman, te iz dana u dan dižemo kvalitetu svojih usluga.

Kvalitetni proizvodi, vodeći brendovi na tržištu, osiguran kvalitetan servis kao i pravovaljana garancija na proizvode, ispoštivane europske norme, mogućnost kvalitetnog isprobavanja proizvoda prije kupnje, cjenovni rangovi i ponuda za svačiji džep, mnogobrojne opcije plaćanja, slanje robe po cijeloj zemlji…sve to su samo neki od razloga zašto nas trebate posjetiti i uvjeriti se u sve navedeno…a ako nas ne možete fizički posjetiti, tu je naš web shop.

Od svog osnutka pa sve do danas kontinuirano pratimo novitete na svjetskom tržištu, te svake godine posjećujemo najveće svjetske sajmove glazbene opreme (Frankfurt Musikmesse i Namm Show), što je rezultiralo suradnjom s nekoliko vodećih proizvođača glazbenih instrumenata kao što su Taylor guitars, Alhambra guitars, Meinl, Aer Amps, Jim Dunlop, Yamaha, Iberica, Pearl flutes, Sennheiser, Gewa music, Klotz, Konig&Meyer, Savarez, Wittner, Ibanez. Bitno je spomenuti da smo sklopili ekskluzivne ugovore o generalnom zastupanju s kompanijama Alhambra guitars i Meinl, te da smo jedini ovlašteni Taylor dealer u cijeloj regiji.

Vođeni usmjeravanjem i  znanjem direktora, tu su također uslužni i ljubazni zaposlenici koji će se rado posvetiti vašim prohtjevima i upitima te udovoljiti gotovo svakom vašem zahtjevu. Želja za usavršavanjem, stalna edukacija naših zaposlenika, kao i potreba za pružanje čim bolje usluge osigurati će ugodnu kupnju i druženje s nama.

Broj godina iza nas, količina zadovoljnih kupaca kao i veličina naše ponude je u konstantnom porastu…dođite i uvjerite se zašto.