Menu

Reklamacije i prigovori

Nezadovoljni ste proizvodom kojeg ste kupili na našoj stranici? Obratite nam se s povjerenjem i Vašu ćemo reklamaciju riješiti u najkraćem mogućem roku.
 
Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake: 
 
Pošaljite nam informacije s brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na info@glazbena-kutija.hr ili telefonski na 01 2321 044*. 
 
Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:
• može li se proizvod zamjeniti za novi, 
• može li se za proizvod vratiti novac, 
• ili da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis. 
 
U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 14 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 01 2321 044* ili e-mailom na info@glazbena-kutija.hr. 
 
U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis, poslati ćemo Vam sve podatke ovlaštenog servisa. 
 
Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. 
 
Slobodno dalje naručujte na našoj stranici. 
 
Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju. 
 
*Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.
 
Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). 
Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS - https://ec.europa.eu/odr
 
U slučaju neriješenih prigovora potrošači  mogu rješavati potrošački spor putem tijela za ARPS sukladno Zakonu o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova (NN 121/16). Trgovac Glazbena kutija d.o.o. će u slučaju podnošenja prijedloga za mirenje sudjelovati u postupku pred ARPS tijelom: Centar za mirenje pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 52/I, 10000 Zagreb, Hrvatska,  ili na  http://www.hup.hr/

Službenik za zaštitu osobnih podataka  
Adresa i mjesto rada: Zagreb, Harambašićeva 60, Službeni e-pretinac: info@glazbena-kutija.hr