Menu
ALHAMBRA PREMIER PRO EXOTICO

ALHAMBRA PREMIER PRO EXOTICO

15.257,00 kn
Maloprodajna cijena: 16.060,00 kn
Dostupnost: dostupno

Alhambra Premier Pro Exótico klasična gitara: ljepota, inovacija i tradicija usmjerena na najzahtjevnijeg gitarista. Model Premier Pro Exótico je gitara koja nudi snažan zvuk pun nijansi. Ugodan instrument koji osigurava sigurnost svirču. Ova gitara je jasan primjer i rezultat uspjeha ulaganja u istraživanja u I+D+I, koju su proveli Alhambra Guitars u posljednjim godinama. Jedan od rezultata je ova inovativna gitara izvrsne estetike. Osim izvrsnog omjera cijene i kvalitete, važno je spomenuti i neporecivu ljepotu instrumenta u kojemu je korišteno najkvalitetnije drvo, uključujući i prekrasnu crvenu perobu koja daje karakter i estetsku razliku.

Zatražite bolju cijenu
  • 2 godine jamstva s mogućnošću produženja 1god.
U košaricu

MATERIJALI I FINIŠ VISOKE KVALITETE

Solid red peroba na bočnim stranicama i stražnjoj strani, vrhunsko drvo cedra za prednju ploču, Schaller Grand Tune Classic Hauser mašinice,te nut i sedlo od kosti, korišteni su za stvaranje ovog instrumenta. Finiš na modelu Premier Pro Exótico je sjajan, koristeći nitrocelulozni lak na prednjoj ploči. Lak pod nazivom Laca nitro (nitrocelulozni lak) je finiš koji nudi veću fleksibilnost i time veći kapacitet vibracija na prednjoj ploči gitare što izravno pridonosi zvuku gitare. Ovaj model također uključuje dvanaest rupa na mostu. Dizajn mosta gdje se žice lakše mogu smjestiti jer dvostruka rupa omogućuje da se žica drži sama.
 

NOVI DIZAJN U BRACINGU

Bez sumnje, to je model s novim i modernim duhom koji predstavlja plus za svakog gitaristu koji želi svirati i uživati. Dokaz  tome je i dizajn bracinga. Raspored bracinga pridonosi zadovoljavanju zahtjeva gitarista današnjice u pogledu zvuka, ali uvijek održava tradiciju španjolske gitare.
 

UMJETNOST ZADOVOLJAVANJA  ZAHTJEVA GITARISTA

Kada imate ovaj instrument u rukama, prvi osjećaj je sigurnost. Sigurnost da možete odsvirati ''rested stroke'' notu, stavljajući gitaru do granice i da je rezultat čist i kvalitetan zvuk. Gitara sa smanjenom razinom tvrdoće i puno udobnosti. Gitara koja svakako zadovoljava zahtjeve gitarista koji traži instrument usmjeren na profesionalce plemenite umjetnosti gitare.
Prednja ploča Crveni Cedar - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Solid Red Peroba
Vrat Španjolski cedar pojačan s ebanovinom
Hvataljka Ebanovina
Mašinice Schaller Grand Tune Classic Hauser​
Kofer Alhambra Classic 9557
Duljina skale 650 mm
Širina nut-a 52 mm
Dubina tijela 106 mm
Finiš Visoki sjaj
Boja Natural

Povezani proizvodi