Cijena
Cijena 274kn - 399kn
Brand

Pro audio

Pro audio NUX PDI1G DIRECT BOX
274,00kn
Naruči po narudžbi

PDI-1G je D.I. box za pomoć pri dobivanju vrlo čistog instrumentalnog signala kroz miksetu. Pomoću funkcije simulacije kabineta zvučnika možete gurnuti gitaru ili bas izravno na mikser kroz PDI-1G. Ima i PARA OUT koji vam omogućuje izlaz zvuka vašeg  omiljenog pojačala u miksetu, dok istov..

Pošaljite upit
Pro audio NUX PHT2 POJAČALO ZA SLUŠALICE
399,00kn
Naruči po narudžbi

PHT-2 je svestrano prijenosno predpojačalo za slušalice. Ima dva kanala koji mogu podnijeti stereo i mono signal. Svaki kanal ima neovisnu kontrolu razine i dva ulaza. Istodobno možete koristiti 4 slušalice. Pomoću LINK funkcije možete povezati mnogo PHT-2 zajedno. • Dvokanalno stereo predpojačal..

Pošaljite upit
Pro audio NUX PLS4 LINE SWITCHER
350,00kn
Naruči po narudžbi

PLS-4 je četverokanalni Line Switcher. Možete koristiti ekstenzijsku footswitch pedalu za odabir jednog od četiri kanala. Na primjer, uključite gitaru na INPUT, pošaljite zvuk na 4 različita pojačala i odaberite jedno od pojačala. Ili, unesite 4 audio uređaja u PLS-4 i odaberite jedan od njih za izl..

Pošaljite upit
Pro audio NUX PML2 MINI LOOPER
310,00kn
Naruči po narudžbi

PML-2 nudi dva audio loopa koja se mogu prebaciti pomoću eksternog footswitcha. Ako koristite dvije platforme na pozornici ili u studiju, koje treba često prebacivati, naći ćete da prijenosni PML-2 jednostavno rješava vaš problem i štedi vaše vrijeme! Ima bypass tako da ste sigurni da neće biti gubi..

Pošaljite upit
Prikazano 1 do 5 od 5 (1 stranica)