Ostale efekt pedale

DUNLOP MXR M306 POLY BLUE OCTAVE

Dunlop
  • 1.938,00kn

Naruči po narudžbi


MXR Poly Blue Octave donosi moderne i klasične stilove pomicanja tona zajedno s fuzzom i modulacijom kako bi stvorio vrhunsku oktavnu pedalu za one koji stvaraju tonove i one koji traže svoj zvuk.

Dodaj u listu želja

Usporedi


LEVELED UP

Poly Blue Octave ima četiri odvojene podjele oktave - jednu oktavu dolje, dvije oktave dolje, jednu oktavu gore i dvije oktave gore - i možete kontrolirati razinu svake u miksu. Svaka je prema zadanim postavkama polifonična, što znači da zvuče jednako nevjerojatno kada svirate akorde  ili ton po ton. Vaš suhi signal također dobiva vlastitu kontrolu razine, tako da možete birati savršenu mješavinu tonova s pomakom po visini.

FROM CONTEMMPORARY CLARITY TO RAW VINTAGE GRIT

Prekidač Mono vraća vas na oštre, monofone tonove analognog stila pitch shiftera. U ovom modu, sub-oktavni signali imaju tople vibracije i sirovu osobnost pedale kao što je MXR Vintage Bass Octave, dok signali viših oktava podsjećaju na Octavio Fuzz s intenzitetom fuzz-a podešenim na niskim postavkama.

CALL UP THE THUNDER AND LIGHTNING 

Poly Blue Octave dolazi opremljen fuzzom koji je inspiriran klasičnim MXR Blue Box™ Fuzzom. Primijenjen na svih pet signala, glasnoća fuzz-a može se podesiti pomoću gumba Dry nakon pritiska i držanja tipke Fuzz. Kada se koristi s podoktavnim signalima, fuzz zvuči čvrsto i duboko. Preko signala višeg tona, fuzz je žarki i sličan sintetizatoru. Upalite ih sve u isto vrijeme i dobit ćete zbor groma i munja.

PHASE YOURSELF 

Za dodavanje vašim oktavnim tonovima primamljiv osjećaj pokreta, od čvrstih i sirupastih do pomahnitalih i mahnitih, Poly Blue Octave ima dual – mode modualtion efekt. U polifonom načinu rada, efekt pruža nevjerovatnu simulaciju poznatog Lesliejevog efekta, dok u monofonom načinu rada pruža klasične swirls i swooshes zvukove inspirirane Phase 90. Kao i fuzz efekt, modulacija se primjenjuje na svih pet signala kada je uključen. Gumb Mod prilagođava stopu efekta—kada ga želite isključiti, samo okrenite gumb Mod unatrag do kraja u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.

STEP UP AND TAKE CONTROL

Putem priključka EXP, Poly Blue Octave vam omogućuje upravljanje raznim postavkama pomoću pedale za ekspresiju kao što je pedala za Volume (X)™8 ili prekidačem off – board kao što je MXR Tap Tempo Switch za prebacivanje između dva različita gumba ili prebacivanje između konfiguracije ili uključivanje i isključivanje fuzz-a i mono modova.

A FULL PALETTE OF TONES AND TEXTURES IN A SINGLE PEDAL 

MXR Poly Blue Octave donosi pitch shifting tona visokih performansi, fuzz i modulaciju u robusno pouzdanom kućištu s true bypass-om . Stavite ovo u svoj signalni lanac i otvorite nove zvučne granice.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!