Wah Wah pedale

DUNLOP CBJ95 CRY BABY JUNIOR WAH

Dunlop
  • 1.077,00kn

Naruči po narudžbi


Cry Baby Junior Wah sadrži input i output jackove montirane na prednjoj strani te 8" kućište za lagano montiranje na bilo koji pedal bord, tako da ne morate birati između urednog rasporeda i montiranja vašeg Cry Baby Wah-a.

Dodaj u listu želja

Usporedi


Cry Baby Junior Wah namijenjen je za pedalboard-ove. Dizajniran u suradnji s Pedaltrain-om, ovaj  wah je pažljivo izrađen za maksimalnu učinkovitost izgleda na najpopularnijim pedalboard-ovima na svijetu. Priključci za ulaz, izlaz kao i napajanje su postavljeni sprijeda te omogućuju čvršću konfiguraciju pedala, oslobađajući prostor na bočnim stranama koji bi obično zauzimali krajevi kabela. A kad smo već kod kabela, duljina kučišta Cry Baby Junior Wah od 8 inča savršeno se poravnava s prostorima za usmjeravanje na pločama, posebice onima iz Pedaltrainove serije Metro, kao i onima iz serija Classic, Novo i Terra koji su napravljeni za lijep i čist raspored kablova.

Cry Baby Junior Wah omogućuje jednaku svestranost u zvuku kao i za vaš raspored na pedalboard-u. S bočne strane pedale nalazi se prikladan i pristupačan prekidač s tri položaja koji vam omogućuje odabir jednog od naša tri najpopularnija Cry Baby Wah zvuka koji pokrivaju puni frekvencijski spektar. Postavka H daje vam agresivan moderan zvuk GCB95, M pruža srednjetonsko režanje vintage wah pedala, a L zvuk koji je mračan i bogat.