Trzalice

DUNLOP 4240 TORTEX WEDGE

Dunlop
  • 0,50€ 3,77kn

15+ na zalihi

Poslat ćemo sutra

Dostavit ćemo 06.02.2023.


Ove trzalice imaju isti osjećaj i ton kao Tortex Standard trzalice s većom površinom za zahvaćanje za dodatnu kontrolu, a oštriji vrh povećana preciznost.

Dodaj u listu želja

Usporedi


Prvi put izdan 1981. godine, Tortex® Picks izvorno je zamišljen kao zamjena za visoko-kvalitetne trzalica od kornjačinog oklopa. Jim Dunlopova kreacija je postala mnogo više od toga, uspostavljajući vlastiti identitet i postajući novi standard po kojem se ocjenjuju sve ostale trzalice.
 
Oslanjajući se na preciznost, dosljednost i koloriran sustav debljine trzalica koji je uveo s Nylon Picks serijom, Jim je odlučio stvoriti trzalice sa svjetlim i brzim attack-om, superiornom memorijom i izdržljivošću te boljim prianjanjem. Izabrao je Delrin za svoj osnovni materijal, a zatim je proveo više od godinu dana u razvoju posebnog procesa kako bi izvukao puni potencijal iz trzalica. Ovaj proces je ono što Tortex trzalice izdvaja od svih ostalih, pružajući im jedinstvenu mat površinu i agresivni attack. Naposljetku, Jim je proširio svoj kolorirani sustav debljine trzalica kako bi stvorio svijetlu i bezvremensku paletu koja je postala industrijski standard. Budući da se držimo Jimove izvorne formule, Tortex trzalice ostaju naša najprodavanija linija i još uvijek ih radimo u sjedištu Dunlopa u Beniciji, Kalifornija.
 
S Tortexom, Jim Dunlop je pokrenuo revoluciju i svijet trzalica više nikad nije bio isti. Logotip kornjače odmah je prepoznatljiv, a živahna paleta Tortexa postala je nezamjeniva gitaristima. Uđite u bilo koju glazbenu trgovinu i zatražite zelenu ili žutu trzalicu - vjerojatno će vam se pokazati paket s Tortex .88mm ili .73mm trzalicama. Bezbrojni glazbenici diljem svijeta, koji predstavljaju svaki žanr i stil sviranja, odabrali su Tortex trzalice kako bi im pomogle raditi ono što vole.
 
Napravljeno u SAD-u.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!