Pribor

CHERUB GB2i

Cherub
  • 80,00kn48,00kn

Dostupno odmah

Poslat ćemo danas

Dostavit ćemo 25.01.2022.


GB2i je savršeno sučelje između vaše gitare ili basa i Strumtune-a. Jednostavno priključite svoj instrument u GB2i te povežite GB2i s iPhone-om i započnite s ugađanjem. Ne želite odspojiti nakon ugađanja? Priključite svoj kabel u GB2i izlaz te ga povežite sa svojim pojačalom. Nemate pojačalo? Slušajte zvuk kroz slušalice. Zašto nositi telefon i štimer?

Dodaj u listu želja

Usporedi


Kupili ste Strumtune i što sada? Vaš instrument je električan! Ne možete samo spojiti iPhone na glavu gitare! Problem riješen: GB2i je savršeno sučelje između vaše gitare ili basa i Strumtunea. Jednostavno priključite svoj instrument u GB2i te povežite GB2i  sa iPhone-om i započnite s ugađanjem. Ne želite odspojiti nakon ugađanja? Priključite svoj kabel u GB2i izlaz te ga povežite sa svojim pojačalom. Nemate pojačalo? Slušajte zvuk kroz slušalice. Zašto nositi telefon i štimer?
 
Cherub Technology's Strumtune™ je višenamjenski digitalni štimer, generator tona i metronom za iPhone. Uz niz mogućih štimova, Strumtune se poziva na Cherubovo iskustvo od više od 14 godina u razvoju štimera kako bi se dobio najtočniji štimer na iPhone App tržištu. Strumtune™ pretvara vaš iPhone u 3-u-1 Metro štimer, zbog kakvog je Cherub i postao svjetski poznat po proizvodnji tokom dugog niza godina.
 
PRIBOR 
Previše je glasan za uporabu s iPhone mikrofonom? Nema problema. Jednostavno priključite svoj instrument izravno u iPhone koristeći Cherub GB2i Guitar / Bass / iPhone pretvarač. Držite ga u skladu s THRU utičnicom. Trebate provesti malo svojeg osobnog vremena sa svojim instrumentom? Priključite svoje slušalice u mini jack ulaz i počnite stvarati. Strumtune je razvijen od strane Cherub Technology Co., Ltd., Shenzhen, Kina. "Jedan strum, i to je to "
 
KARAKTERISTIKE:
 
METRONOM
• Klasično mehaničko metronomsko sučelje
• Pet mjera: 2/4, 3/4, 4/4, 5/4 i 6/8
• Downbeat indikator: Uključeno / Isključeno.
• Ženski brojač doba
 
ŠTIMER
• Dva stila prikaza: klasična analogna igla i Strum Tuner ™ polifonijski štimer
• Podržava više instrumenata, uključujući gitaru, bas, violinu i ukulele
• Kromatski, gitara, bas, violina, ukulele
• Samo za gitaru i bas: Flat tuning do 4 polutona / Otvoreni G / Drop D
• Prošireni raspon ugađanja: A0 do C8
• A4 kalibracija od 430 Hz do 450 Hz
 
GENERATOR TONA
• Kromatski, gitara, bas, violina, ukulele
• Samo za gitaru i bas: Flat tuning do 4 polutona / Otvoreni G / Drop D
• A4 kalibracija od 430 Hz do 450 Hz
 
ZAHTJEVI
Unutarnji mikrofon (iPhone, iPad), slušalice s mikrofonom ili vanjskim sučeljem (GB2i Converter iPhone, iPad ili iPod Touch), još jedan instrumentni kabel koji je kompatibilan s iPhone.om. Verzija 1.3
 
Sučelje polifonskog štimera StrumtuneTM-a je nadograđeno. Sučelje je isto kao i kod Nu-X Strum Tuner podnog štimera. Kada ga koristite, čini se kao da koristite pravi Nu-X Strum Tuner Pedal štimer! ALI SAMO NEMOJTE STATI NA NJEGA!
 
SPECIFIKACIJE
1/4 inča (6,35 mm) ulazna utičnica (za gitaru, bas, a također se primjenjuje i za klavijature, mikrofone, miksete itd.). Izlazna utičnica od 6,35 mm može se spojiti na pojačalo, mikstu ili neki drugi visoko impedancijski ulaz, 1/8 inča (3,5 mm) priključnica za stereo slušalice Utični utor od 1/8 inča (3,5 mm) povezuje se s vašim iPhone uređajem. Kompatibilan s iPhone 4 / iPhone 3GS / iPhone 3G / iPhone touch 4 / iPod touch 3 / iPod touch 2 / iPod touch 2 / iPad / iPad 2.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!