Imamo i fizičku trgovinu koja se nalazi na adresi Harambašićeva 60, gdje osobno možete obaviti svoju kupnju.

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini (u kunama), dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. Dostavljač će Vas kontaktirati prije dostave. Plaćanje pouzećem moguće je samo u Republici Hrvatskoj.

Za kupnju na našoj stranici se ne morate registrirati, ali registracijom ćete olakšati popunjavanje podataka pri kupnji i uštedjeti vrijeme, moći ćete pratiti sve vaše kupnje, bit ćete prvi obaviješteni o svim pogodnostima i akcijama i, naravno, mi Vaše podatke nikada nećemo dijeliti.

Cijena dostave se naplaćuje u paušalnom iznosu od 30 kn. Za pošiljke koje se plaćaju pouzećem dostava iznosi 35 kn. Dostava je besplatna za narudžbe veće od 500kn. Više o dostavama pročitajte na našoj web stranici.

Rok dostave je 1-3 radna dana.

To znači da je proizvod trenutačno nedostupan. Ako se proizvod ne može isporučiti, proizvod će se povući iz ponude online trgovine. Ako ste zainteresirani za kupnju proizvoda koji nije na zalihi, kontaktirajte nas i provjerit ćemo za vas mogućnosti isporuke ili vam možemo preporučiti sličan proizvod koji bi vam možda mogao odgovarati.

Ukoliko Vam sustav ne dozvoljava stavljanje određenog broja artikala u košaricu, znači da ih više nema na stanju.

Troškovi zamjene kada je kupac krivo naručio proizvod ili iz drugih razloga želi zamjenu proizvoda iznosi 30 kn odnosno onoliko koliko iznosi i regularna dostava.

Česta pitanja