Klasične gitare 4/4

ALHAMBRA 9P

Alhambra
  • 13.370,00kn10.765,00kn

Dostupno odmah

Poslat ćemo danas

Dostavit ćemo 07.12.2021.


Dubok zvuk, kompenzirani bass i prva žica, gitara s puno mogućnosti, jednostavno, gitara u koju se momentalno zaljubite.

Dodaj u listu želja

Usporedi


Kad u rukama držite model 9 P Alhambra gitare, to vam momentalno stvara dobar osjećaj. Uravnotežena gitara u svim aspektima, robusna, s koncertnim mjerama i savršenom visinom žica. Visina žica koja je dovoljno visoka da gitara pjeva, ali u isto vrijeme je i izuzetno ugodna.

DUBOK, GLASAN ZVUK I PROJEKCIJA

Unutarnja konstrukcija letvica napravljena u obliku mosta kako bi se postigla maksimalna glasnoća i projekcija. Nevjerojatna projekcija je jedna od glavnih značajki ovog modela. Zvuk modela 9 P je vrlo dobro izbalansiran u basovima, srednjim i visokima. Sedlo i nulti prag su izrađeni od kosti. Ovaj se materijal koristi tradicionalno i njegove mogućnosti prenašanja zvuka su iznimne. Kod 9P modela na površinu je nanešen nitro lak, ova vrsta laka povećava sposobnost vibracija. Značajka koja zajedno s izborom drva i vrstom konstrukcije daje dubok zvuk. Zaljubit ćete se u prvu žicu ove gitare, po svojoj svjetlini i kvaliteti pruža brojne mogućnosti prilikom interpretacije. Teško je zamisliti sve mogućnosti koje ovaj instrument nudi, a granice su samo mašta.

IZRADA I ISKUSTVO

Od 8 P pa nadalje, gitare izrađuje mala grupa majstora, dijeleći svoje iskustvo i znanje. Upravo u završnoj obradi ovog modela vidi se majstorstvo u izradi gdje kombiniranjem prekrasnog indijskog palisandera i odabranog crvenog cedra dobivate instrument profinjenenog izgleda s visokom razinom performanse.

Prednja ploča Crveni Cedar - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Indijski palisander - Puno drvo
Vrat Španjolski cedar pojačan s ebanovinom
Hvataljka Ebanovina
Mašinice Deluxe Gold
Kofer Alhambra Classic 9557
Duljina skale 650 mm
Širina nut-a 52 mm
Dubina tijela 106 mm
Finiš Visoki sjaj
Boja Natural