Klasične gitare 3/4

ALHAMBRA 1C HT CADETE S TORBOM

Alhambra
(1 recenzija)
  • 370,00€ 2.787,77kn

2 na zalihi

Poslat ćemo sutra

Dostavit ćemo 06.02.2023.


Alhambra 1C HT (Hybrid Terra) idealna je za početnike koji žele naučiti svirati gitaru, s 10% lakšom težinom i savršenom završnom obradom. Klasična gitara veličine 3/4. Alhambra torba 9732 je uključena u cijenu. 

Dodaj u listu želja

Usporedi


Glavna značajka ovog modela je njegova završna obrada, kombinacija sjajnog i open pore finiša, koja nikada nije viđena ni u jednom drugom modelu Alhambra gitare.

Kao i svi Alhambra modeli, ručno je izrađena i napravljena od odabranog drveta. Solid cedar korišten je za prednju ploču, a Sapelli za bočne strane i leđa.

Završna obrada pažljivo je odabrana kako bi ponudila elegantan i drugačiji instrument. Osim toga, dolazi s niklovanim mašinicama, hvataljkom od palisandera i bindingom od javora koji definiraju lijepu i elegantnu gitaru.

Razvijen je novi ekološki prihvatljiv sustav lakiranja koji je postigao poboljšanje ugljičnog otiska za 66% i smanjenje emisije CO2 za 90%.

Udobnost

Akcija žica i odabir niklovano-srebrnih pregova čine model 1 C HT (Hybrid Terra) vrlo udobnim i savršenim modelom za početnike koji žele naučiti svirati gitaru.

Ova udobnost, u kombinaciji sa zvukom i lijepim estetskim izgledom, nagrađuje trud učenika ove umjetnosti.

Alhambra zvuk

Iako je model 1 C HT (Hybrid Terra) instrument dizajniran posebno za studente, to je gitara s glasnoćom i visokim kapacitetom za definiranje zvuka.

Sedlo i nut izrađeni su od melamina, sintetičkog materijala koji jako prenosi zvuk i doprinosi postizanju okruglog i definiranog zvuka.

Ukratko, model 1 C HT (Hybrid Terra) je studentska gitara s vrlo dobrim karakteristikama koje će dobiti na zvuku što više svirate.

Prednja ploča Crveni Cedar - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Mahagonij
Vrat Mahagonij
Hvataljka Indijski palisander
Mašinice Niklovane
Binding Samo na prednjoj ploči
Torba 9732 Gig bag
Duljina skale 610 mm
Širina nut-a 48 mm
Dubina tijela 92 mm
Finiš Top: Visoki sjaj, Tijelo: Satin
Boja Natural

Recenzije

Đurđica Bobić - 30/09/2022

Sa uslugom i proizvodom smo više nego zadovoljni.
Puno hvala

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!