Klasične gitare 4/4

ALHAMBRA 1C HT

Alhambra
  • 2.337,00kn

Dostupno odmah

Poslat ćemo danas

Dostavit ćemo 25.01.2022.


Alhambra 1C HT (Hybrid Terra) idealna je za početnike koji žele naučiti svirati gitaru, s 10% lakšom težinom i savršenom završnom obradom.

Dodaj u listu želja

Usporedi


Glavna značajka ovog modela je njegova završna obrada, kombinacija sjajnog i open pore finiša, koja nikada nije viđena ni u jednom drugom modelu Alhambra gitare.

Kao i svi Alhambra modeli, ručno je izrađena i napravljena od odabranog drveta. Solid cedar korišten je za prednju ploču, a Sapelli za bočne strane i leđa.

Završna obrada pažljivo je odabrana kako bi ponudila elegantan i drugačiji instrument. Osim toga, dolazi s niklovanim mašinicama, hvataljkom od palisandera i bindingom od javora koji definiraju lijepu i elegantnu gitaru.

Razvijen je novi ekološki prihvatljiv sustav lakiranja koji je postigao poboljšanje ugljičnog otiska za 66% i smanjenje emisije CO2 za 90%.

Udobnost

Akcija žica i odabir niklovano-srebrnih pregova čine model 1 C HT (Hybrid Terra) vrlo udobnim i savršenim modelom za početnike koji žele naučiti svirati gitaru.

Ova udobnost, u kombinaciji sa zvukom i lijepim estetskim izgledom, nagrađuje trud učenika ove umjetnosti.

Alhambra zvuk

Iako je model 1 C HT (Hybrid Terra) instrument dizajniran posebno za studente, to je gitara s glasnoćom i visokim kapacitetom za definiranje zvuka.

Sedlo i nut izrađeni su od melamina, sintetičkog materijala koji jako prenosi zvuk i doprinosi postizanju okruglog i definiranog zvuka.

Ukratko, model 1 C HT (Hybrid Terra) je studentska gitara s vrlo dobrim karakteristikama koje će dobiti na zvuku što više svirate.

Prednja ploča Crveni Cedar - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Mahagonij
Vrat Mahagonij
Hvataljka Indijski palisander
Mašinice Niklovane
Binding Samo na prednjoj ploči
Duljina skale 650 mm
Širina nut-a 52 mm
Dubina tijela 102 mm
Finiš Top: Visoki sjaj, Tijelo: Satin
Boja Natural

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!