Klasične gitare 4/4

ALHAMBRA 1C BLACK SATIN

Alhambra
  • 367,00€ 2.765,16kn

5 na zalihi

Poslat ćemo sutra

Dostavit ćemo 06.02.2023.


Gitara za učenje s iznenađujućim finišem. Crna mat gitara, elegantna i modernog izgleda.

Dodaj u listu želja

Usporedi


Ova gitara iznenađuje svojom karakterističnom crnom mat bojom, vrlo pažljivim dizajnom, te izradom od kvalitetnih materijala. Treba napomenuti da crni mat finiš, za razliku od onoga što se čini, ne ostavlja trag od otisaka prstiju. Ručno izrađena od odabranog drveta, prednja ploča modela 1C Black Satin je izrađena od solid red cedra i tijelo od Sapellija, drveta koje omogućuje zvuk s volumenom i pogodan je za interpretaciju različitih stilova. Finiš je brižljiv kako bi se osigurao elegantan instrument. Elementi kao što su niklovane mašinice, hvataljka od Indijskog palisandera ili binding na prednjoj ploči, definiraju lijepu i stiliziranu gitaru. 
 

Crna mat boja, moderni imidž 

Model 1C Black Satin je vrlo udoban instrument, poput modela 1C, visina žica prilagođena je kako bi se dobio prikladan instrument za početak učenja umjetnosti gitare. Zvučne performanse i udobnost čine prikladnim instrumentom za interpretaciju različitih glazbenih stilova. Zato smo odlučili ponuditi mogućnost crne gitare tako da je ovaj instrument malo udaljen od tradicionalne slike klasične gitare. 
 

Snažan zvuk 

Iako je model 1C Black Satin početni instrument, s dobrim omjerom kvalitete i cijene, nalazimo gitaru s volumenom i velikim kapacitetom za definiranje zvuka. Za izradu konjića, kako za sedlo tako i za nut, koristi se melamin, sintetički materijal koji je visoki odašiljač zvuka i pridonosi okruglom i definiranom zvuku. Ukratko, model 1C Black Satin je elegantna gitara, s vrlo dobrim osobinama, koje ga zajedno s estetikom čine vrlo raznovrsnim instrumentom u njegovu korištenju.
Prednja ploča Crveni Cedar - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Mahagonij
Vrat Mahagonij
Hvataljka Indijski palisander
Mašinice Niklovane
Binding Samo na prednjoj ploči
Duljina skale 650 mm
Širina nut-a 52 mm
Dubina tijela 102 mm
Finiš Satin
Boja Crna

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!