Klasične gitare 4/4

ALHAMBRA 1C

Alhambra
  • 2.442,00kn

Dostupno odmah

Poslat ćemo danas

Dostavit ćemo 07.08.2021.


Instrument početne razine za početak učenja gitare, s vrlo dobrim performansama, savršenom završnom obradom, kvalitetnim i laganim drvetom.

Dodaj u listu želja

Usporedi


Odmah izvađena iz kutije, ova gitara vas iznenađuje svojom kvalitetom i karakteristikama materijala od kojih je napravljena. Ručno izrađena od odabranog drveta, prednja ploča modela 1C je izrađena od solid red cedra a tijelo od mahagonija, prekrasnog drveta koje čine ovu Španjolsku gitaru. Finiš je brižljiv kako bi se osigurao elegantan instrument. Elementi kao što su niklovane mašinice, hvataljka od Indijskog palisandera ili binding na prednjoj ploči, definiraju lijepu i stiliziranu gitaru.
 

Dizajn i udobnost

Visina žica i izbor pragova (od alpace) čine model 1C vrlo udobnim, instrumentom koji je vrlo pogodan za početak u proučavanju umjetnosti gitare. Udobnost zajedno sa zvukom i lijepim estetskim izgledom, nagrađuje studentski napor ove umjetnosti.
 

Snažan zvuk

Iako je 1C model gitara početne razine, dizajnirana prvenstveno za studente i dobre vrijednosti za novac, otkrivamo gitaru s volumenom i velikim kapacitetom za definiranje zvuka. Melamin je korišten za sedlo i za nut, sintetički materijal koji visoko prenosi zvuk i pridonosi okruglom i definiranom zvuku. Ukratko, model 1C je studentska gitara s vrlo dobrim performansama, a što je više svirate, to bolje zvuči.
Prednja ploča Crveni Cedar - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Mahagonij
Vrat Mahagonij
Hvataljka Indijski palisander
Mašinice Niklovane
Binding Samo na prednjoj ploči
Duljina skale 650 mm
Širina nut-a 52 mm
Dubina tijela 102 mm
Finiš Visoki sjaj
Boja Natural