Klasične gitare 4/4

ALHAMBRA 10 PREMIER

Alhambra
  • 1.667,00€ 12.560,01kn

1 na zalihi

Poslat ćemo sutra

Dostavit ćemo 06.02.2023.


Izvrsno izbalansirani bassevi, kao i srednji i visoki te nevjerojatna zvučna projekcija, moderna gitara usmjerena prema današnjim gitaristima.

Dodaj u listu želja

Usporedi


Kod modela 10 Premier, majstori iz Alhambre su primijenili iskustvo stečeno tijekom godina u razvoju klasičnih gitara. Od modela 8P do 11P, instrumente izrađuje mala skupina majstora gdje progresivno, svaki model dobiva više vremena u izradi, dizajnu i detaljima. Model 10 Premier sadrži bracing koji povećava glasnoću i projekciju. Zvuk sa savršenom visinom žica, dovoljno visokom da doprinese zvuku, ali istovremeno s pravom visinom kako bi gitara bila iznimno udobna za sviranje, to opisuje gitaru s nevjerojatnom zvučnom projekcijom i uravnoteženim basom, srednjim i visokim tonovima. Moderna gitara dizajnirana za današnje gitariste.
 

Kvaliteta i detalji

Alhambra 10 Premier gitara dizajnirana je i izrađena je uz dodatak detalja koji povećavaju performansu ovog instrumenta. Završna izvedba ovog modela pokazuje važnost zanata i daje vrlo profinjenu sliku. Dvanaest rupa na mostu, kost u mostu i sedlu, vrlo učinkovite mašinice te dvostruka zelena linija u bočnim profilima, sve to doprinosi estetskoj kvaliteti modela 10 Premier, ali istovremeno pridodaju i udobnosti kao i dobrom zvuku.
 
Dizajn s ručkom pod nazivom "ergoneck" doprinosi udobnosti gitarista. Prstohvat se proširuje do zvučne ploče kako bi uveo dvadeseti prag. 10 Premier sadrži dizajn koji traže gitaristi kao i skladbe današnjice. Teško je zamisliti sve mogućnosti koje nudi ovaj instrument, gdje je kvaliteta zvuka prvenstveno prve žice posebno vrijedna. Definitivno, moderna gitara koja odgovara najvišim zahtjevima današnjeg gitarista.
Prednja ploča Crveni Cedar - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Indijski palisander - Puno drvo
Vrat Španjolski cedar pojačan s ebanovinom
Hvataljka Ebanovina
Mašinice Deluxe Gold
Kofer Alhambra Classic 9557
Duljina skale 650 mm
Širina nut-a 52 mm
Dubina tijela 106 mm
Finiš Visoki sjaj
Boja Natural

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!