Glazbena kutija - Music shop

Trgovina glazbenih instrumenata.

Veliki izbor glazbenih instrumenata
i opreme renomiranih proizvođača.

Posjetite naš Music shop u Zagrebu
u Harambašićevoj 60.

TAYLOR

TAYLOR K14ce BUILDER'S EDITION

Dostupnost
Cijena: 42.830,00 kn
Cijena za gotovinu: 40.688,00 kn
  Količina:
 

Ovaj zadivljujući Grand Auditorium iz naše nove kolekcije Builder's Edition ima tijelo od Havajske koe koja je uparena s prednjom pločom od vrhunske Sitka smreke.

Gitara je inspirirana našim revolucionarnim V-Class™ bracing-om, koji pojačava glasnoću gitare ravnomjerno preko cjelokupnog tonskog spektra, također povećava izdržljivost i poboljšava prirodnu intonaciju gitare stvaranjem čišćeg odaziva iz zvučne rupe. Rezultat je skladniji odnos između nota koje se sviraju i to pomaže akordima da pjevaju s kohezivnom ljepotom. Još jedan naglasak na dizajnu Builder's Edition-a je poboljšanje u ugodi sviranja što je rezultat novih ergonomskih kontura na tijelu gitare. Pojedinosti obuhvaćaju ergonomski naslon ruke, obli rub tijela i preoblikovani cutaway koji glatko teče do pete na vratu gitare te sadrži obli prijelaz na dijelu gdje se cutaway susreće sa zvučnom pločom. To stvara više fluidniji osjećaj do najviših pragova gitare. Preostale profinjene stavke ove gitare su satenski završetak koji pomaže u sprječavanju slučajnih zvukova koji su nastali na tijelu gitare i prekrasan novi Kona burst uzorak koji ističe prirodnu ljepotu figured koa stražnje ploče i stranica. Umetanjem koa / paua na vrh i leđa dodaje se lijepi karakter koji nadopunjuje novi Spring Vine inlay prstohvat. U svakom pogledu, ova K14ce akustična gitara utjelovljuje ultimativnu gitaru svakog svirača i svjedoči o prednostima inovativne izrade.
 
Oblik: Grand Auditorium
Taylorov signature oblik utjelovljuje krajnju svenamjensku akustiku.
 
Drvo prednje ploče: Sitka Spruce
Najčešći izbor drveta prednje ploče za većinu gitara, Sitka smreka proizvodi široki dinamički raspon i odgovara svestranom rasponu stilova sviranja
 
Drvo tijela: Hawaiian Koa
Malo drva nosi atraktivnost havajske koe, koju krasi prekrasan izgled te slatki, složeni tonovi.
 
Elektronika: Expression System® 2 
Expression System® 2 hvata više dinamičkih svojstava gitare pomoću pickup-a smještenog ispod sedla.
 
Cutaways: Beveled Cutaway
Glatki, dvostruko oblikovan cutaway omogućuje jednostavan pristup čak i najvišim poljima bez mijenjanja položaja ruke.
 
Bracing: V-Class Bracing
Revolucionaran dizajn koji uravnotežuje fleksibilnost i stabilnost prednje ploče, V-Class bracing pruža odličan sustain, glasnoću  i intonaciju.

Povratak na prethodnu stranicu